Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19970
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.contributor.authorКовальова, А. В.-
dc.date.accessioned2025-01-22T09:35:42Z-
dc.date.available2025-01-22T09:35:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКушнірук В. С., Ковальова А. В. Актуальні питання пов'язані з якістю та безпечністю харчових продуктів. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 241-243.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19970-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАктуальні питання пов'язані з якістю та безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnykmatkonfht241224-241-243.pdf556,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.