Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19970
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кушнірук, Віктор Степанович | - |
dc.contributor.author | Kushniruk, Viktor | - |
dc.contributor.author | Ковальова, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-22T09:35:42Z | - |
dc.date.available | 2025-01-22T09:35:42Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кушнірук В. С., Ковальова А. В. Актуальні питання пов'язані з якістю та безпечністю харчових продуктів. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 241-243. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19970 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Актуальні питання пов'язані з якістю та безпечністю харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnykmatkonfht241224-241-243.pdf | 556,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.