Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19996
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorСмірнова, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorSmirnova, Irina-
dc.contributor.authorМанушкіна, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorManushkina, Tetyana-
dc.date.accessioned2025-01-27T08:42:48Z-
dc.date.available2025-01-27T08:42:48Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПат. 158172 Україна, МПК A01B 79/02 (2006.01). Спосіб підвищення урожайності зерна пшениці озимої на чорноземах південних / О. В. Коваленко, І. В. Смірнова, Т. М. Манушкіна. № u202400701 ; заяв. 12.02.2024 ; опубл. 08.01.2025, Бюл. № 2.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19996-
dc.description.abstractСпосіб підвищення урожайності зерна пшениці озимої на чорноземах південних, включає основний, передпосівний обробіток ґрунту, сівбу, догляд за посівами та збирання врожаю. Висівають сорт пшениці озимої по чорному пару, для отримання урожайності зерна на рівні 5,25 т/га застосовують внесення високої дози мінерального добрива N64P64K64 з обробкою рослин біопрепаратом Органік баланс в дозі 0,3 л/га, що складається з калій- та фосформобілізуючих бактерій; природних сапрофітних грибів; органічних речовин-стабілізаторів, біологічно активних речовин, вітамінів, ферментів для розкладання решток; концентрату життєздатних мікроорганізмів: бактерій-антагоністів патогенних для рослин грибів та клітин бактерій Bacillus subtilis, Аzotobacter chroococcum, Paenibacillus polymyxa тощо, титр 1×108 -1×109 КУО/см3.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПат. 158172 Україна, МПК A01B 79/02 (2006.01). Спосіб підвищення урожайності зерна пшениці озимої на чорноземах південнихuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент.pdf364,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.