Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20049
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorГармаш, Н.-
dc.date.accessioned2025-01-27T13:38:20Z-
dc.date.available2025-01-27T13:38:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГармаш Н. Удосконалення технології виробництва десертів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20049-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота обсягом 74 сторінки складається із вступу, шести розділів та їх підпунктів, висновків, пропозицій, списку використаної літератури (40 джерел), додатків. Містить 5 рисунків, 14 таблиць, додаток А. Темою кваліфікаційної дипломної роботи є: «Удосконалення технології виробництва десертів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». У першому розділі розглянуто стан та тенденції кондитерської промисловості України. Складову частину економіки кондитерських підприємств становить експорт (відсоток імпортних товарів малий, оскільки вітчизняні компанії повністю покривають потреби українських споживачів). Особливо актуальним у період воєнного стану є вводити на ринок продукти середнього цінового сегменту, а вироби преміум-якості експортувати. Другий розділ присвячений характеристиці ТОВ «Терновський хлібзавод» як місця дослідження. Підприємство є сучасним та успішно функціонуючим, постійно шукає нові рішення з удосконалення продукції та оновлення асортименту. Основна діяльність підприємства вузького направлення – виробництво хліба та хлібобулочних виробів, тому пропонується розширити асортимент кондитерською продукцією. Третій розділ описує проведення експериментального дослідження та обґрунтування результатів. У четвертому розділі визначено небезпечні фактори, що можуть сприяти нещасним випадкам і професійним захворюванням працівників; передбачено запобіжні заходи з охорони праці. П’ятий розділ свідчить про наявність факторів, які не можна передбачити заздалегідь. Профілактика навчання та перевірки знань з питань захисту на випадок надзвичайної ситуації відбувається регулярно на підприємстві ТОВ «Терновський хлібзавод». Заходи з охорони довкілля на харчовому підприємстві наведені в останньому розділі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва десертів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Гармаш_ОС181_2024.pdf766,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.