Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20069
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Лубова, О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T07:59:23Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T07:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лубова О. Удосконалення технології виробництва сирників в умовах ФОП «Берестова С.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20069 | - |
dc.description.abstract | У даній кваліфікаційній роботі наведено удосконалення технології виробництва сирників за допомогою безглютенового борошна. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему продукту, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єкт дослідження: технологія виробництва сирників за допомогою безглютенового борошна. Предмет дослідження: сирники, їхній склад та особливості рецептури. Метою даної роботи є удосконалення технології виробництва сирників, а саме додавання борошна без глютену у рецептуру виготовлення. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, пропозиції, список використаних джерел та додатки. Робота містить 13 таблиць, 5 рисунків, 38 бібліографічних одиниць. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | сирник | uk_UA |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва сирників в умовах ФОП «Берестова С.В.» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Лубова_ОС181_2024.pdf | 551,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.