Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20069
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorЛубова, О.-
dc.date.accessioned2025-01-28T07:59:23Z-
dc.date.available2025-01-28T07:59:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛубова О. Удосконалення технології виробництва сирників в умовах ФОП «Берестова С.В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20069-
dc.description.abstractУ даній кваліфікаційній роботі наведено удосконалення технології виробництва сирників за допомогою безглютенового борошна. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему продукту, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єкт дослідження: технологія виробництва сирників за допомогою безглютенового борошна. Предмет дослідження: сирники, їхній склад та особливості рецептури. Метою даної роботи є удосконалення технології виробництва сирників, а саме додавання борошна без глютену у рецептуру виготовлення. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів з підрозділами, висновки, пропозиції, список використаних джерел та додатки. Робота містить 13 таблиць, 5 рисунків, 38 бібліографічних одиниць.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectсирникuk_UA
dc.subjectбезглютенове борошноuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва сирників в умовах ФОП «Берестова С.В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Лубова_ОС181_2024.pdf551,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.