Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20075
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorTribrat, Ruslan, scientific director-
dc.contributor.authorМойсеєнко, О.-
dc.date.accessioned2025-01-28T08:27:51Z-
dc.date.available2025-01-28T08:27:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМойсеєнко О. Удосконалення технології виробництва ковбасних виробів в умовах ПП «Мойсеєнко К.І.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2024. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20075-
dc.description.abstractТема кваліфікаційної магістерської роботи: «Удосконалення технології виробництва ковбасних виробів в умовах ПП «Мойсеєнко К.І.» м. Миколаїв. Основною метою магістерської роботи є розробка технології виробництва сардельок із застосуванням напівфабрикату «М’ясний смаколик» та впровадження цієї технології в практику масового та лікувально-профілактичного харчування. Для досягнення цієї мети необхідно вирішити низку взаємопов'язаних завдань: • дослідити напівфабрикат; • розробити рецептуру сардельок; • визначити оптимальну кількість напівфабрикату в складі сардельок; • проаналізувати хімічний склад сардельок; • розрахувати харчову та біологічну цінність сардельок; • оцінити органолептичні та функціонально-технологічні характеристики сардельок; • вивчити вміст органічного кальцію та вітаміну Е в сардельках; • розробити технологічну схему виробництва. Об'єкт дослідження – технологія виробництва сардельок із використанням напівфабрикату «М’ясний смаколик». Предмет дослідження – фарш і сардельки, виготовлені на основі напівфабрикату «М’ясний смаколик». Методи дослідження якості сардельок включали традиційні та сучасні фізико-хімічні, мікробіологічні методи аналізу. При розробці технології нами враховувалась необхідність виробництва цього виробу для м’ясної промисловості України, початковий хімічний склад напівфабрикату, збереження новим виробом основних функціонально- технологічних показників, а також забезпечення максимального збереження вітаміну Е в технологічному процесі приготування сардельок та вміст органічного кальцію. Кваліфікаційна магістерська робота викладена на 74 сторінках тексту, складається із реферату, вступу, переліку умовних позначень, шести розділів, висновків та пропозицій, містить 18 таблиць, 2 рисунки. Бібліографічний список включає 57 літературних джерел.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва ковбасних виробів в умовах ПП «Мойсеєнко К.І.» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Мойсеєнко_ОС181_2024.pdf584,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.