Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20108
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуренко, Т.О.-
dc.contributor.authorПахомова, Т.М.-
dc.date.accessioned2025-01-30T08:21:12Z-
dc.date.available2025-01-30T08:21:12Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationГуренко Т.О., Пахомова Т.М. Підходи до формування системи управління конкурентоспроможністю підприємств. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 10-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20108-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано підходи до управління конкуренто-спроможністю сільськогосподарських підприємств, визначено основоположні принципи формування системи управління можливостями та її взаємозв'язок із конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПідходи до формування системи управління конкурентоспроможністю підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2006-33-1-10-18.pdf341,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.