Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20132
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПлотнікова, М.Ф.-
dc.date.accessioned2025-01-30T11:00:58Z-
dc.date.available2025-01-30T11:00:58Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationПлотнікова М.Ф. Аналіз хлібопродуктового підкомплексу в регіоні. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 1 (33). С. 55-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20132-
dc.description.abstractВисвітлено проблеми формування та функціонування хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області. Розкрито тенденції розвитку хлібопродуктового підкомплексу. Запропоновано корпоративну стратегію розвитку з метою вирішення проблеми продовольчої безпеки на регіональному рівні.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАналіз хлібопродуктового підкомплексу в регіоніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 1 (33).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2006-33-1-55-64.pdf310,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.