Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20169
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуров, І.Г.-
dc.contributor.authorGurov, I. G.-
dc.date.accessioned2025-01-30T12:07:31Z-
dc.date.available2025-01-30T12:07:31Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationГуров І.Г. Сучасний стан і напрямки покращення роботи заготівельних пунктів. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 4(32). С. 110-114.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20169-
dc.description.abstractУ статті розглянуто питання роботи заготівельних пунктів Миколаївської області за 2000-2004 роки. Подано інформацію про динаміку кількості заготівельних пунктів, об’ємів закупівель сільськогосподарської продукції. Пропонуються напрямки покращення їх роботи.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСучасний стан і напрямки покращення роботи заготівельних пунктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 4 (32).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2005-32-4-110-114.pdf207,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.