Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20270
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАтамась, Г.П.-
dc.date.accessioned2025-02-04T09:15:57Z-
dc.date.available2025-02-04T09:15:57Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationАтамась Г.П. Виробництво сої в Україні:аналіз і перспективи розвитку. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 2 (34). С. 134-138.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20270-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано стан виробництва і споживання сої в Україні. Запропоновано підвищення врожайності сої вирішувати шляхом упровадження науково-технічної системи насінництва, яка дасть можливість повністю забезпечити сільгоспвиробників насінням районованих високопродуктивних сортів соєвих бобів вітчизняної селекції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВиробництво сої в Україні:аналіз і перспективи розвиткуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 2 (34).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2006-34-2-134-138.pdf240,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.