Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2032
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабич, Олександр Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Бабич, Александр Анатолиевич | - |
dc.contributor.author | Babych, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-02T06:36:51Z | - |
dc.date.available | 2017-06-02T06:36:51Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Біологічна, фізична і колоїдна хімія [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. О. А. Бабич. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 73 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2032 | - |
dc.description.abstract | У методичних розробках подано основні підходи щодо визначення головних біохімічних реакцій, що відбуваються в організмі при зміні зовнішніх фізико-хімічних параметрів. При підготовці до занять здобувачам вищої освіти рекомендовано відпрацювати відповідний матеріал з підручника та лекційних занять, а потім відповісти на контрольні питання. Після закінчення лабораторної роботи здобувач вищої освіти робить висновки з відповідними підрахунками, хімічними рівняннями, рисунками. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | біохімія | ru |
dc.subject | живі об'єкти | ru |
dc.subject | біохімічні реакції | ru |
dc.subject | живі системи | ru |
dc.subject | біохімічні реакції | ru |
dc.subject | методичні рекомендації | ru |
dc.title | Біологічна, фізична і колоїдна хімія | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biolohichna_fizychna_i_koloyidna_khimiya.pdf | 503,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.