Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20541
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, А.Ю.-
dc.contributor.authorYurchenko, A.Y.-
dc.date.accessioned2025-02-11T13:27:05Z-
dc.date.available2025-02-11T13:27:05Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationЮрченко А.Ю. Методичні основи дослідження розвитку функціонування продовольчого ринку. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 1 (39). С. 137-143.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20541-
dc.description.abstractВисвітлено методичні підходи до оцінки розвитку функціонування продовольчого ринку. Запропоновано систему і узагальнюючі показники, що формують тенденцію розвитку ринкових процесів усередині системи на будь-якому її сегменті. / The methods of evaluating the functioning development of the food market have been studied. The system and general indices forming the tendency of the market processes development inside the system at any of its segments have been suggested.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетодичні основи дослідження розвитку функціонування продовольчого ринкуuk_UA
dc.title.alternativeMethods of research on food market functioning developmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 1 (39).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBlSRAS_2007_39-137-143.pdf406,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.