Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20620
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Т. М.-
dc.contributor.authorMelnyk, Т. М.-
dc.date.accessioned2025-02-17T13:43:57Z-
dc.date.available2025-02-17T13:43:57Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationМельник Т. М. Оцінка впливу вступу до СОТ на конкурентоспроможність підприємств України. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 2 (40). С. 97-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20620-
dc.description.abstractУ статті розглядається вплив основних угод СОТ на рівень конкурентоспроможності українських підприємств. Обґрунтовані варіанти зміни конкурентоспроможності підприємств залежно від масштабів ринків, чутливості до зміни обсягу експорту та імпорту, підвищення цін на енергоносії. Обґрунтовано напрямки реформування в інституціональній сфері, реалізація яких сприятиме підвищенню ефективності економіки та конкурентоспроможності суб’єктів господарювання. /The article deals with the influence of the main WOT agreements on the level of competitiveness of Ukrainian enterprises. The options of enterprises competitiveness changes depending on the market scales, export and import volumes and energy resources prices have been grounded. The trends of institutional sphere reforming that accounts for increasing economic efficiency and competitiveness of subjects of management have been considered.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОцінка впливу вступу до СОТ на конкурентоспроможність підприємств Україниuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of joining WTO on enterprises competitiveness in Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 2 (40).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2007_40-97-106.pdf252,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.