Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20641
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.contributor.authorЗізда, Н. Є.-
dc.date.accessioned2025-02-18T08:34:03Z-
dc.date.available2025-02-18T08:34:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКушнірук В. С., Зізда Н. Є. Вплив цифровізації на готельно-ресторанний бізнес в умовах воєнного стану. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 323-326.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20641-
dc.titleВплив цифровізації на готельно-ресторанний бізнес в умовах воєнного стануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4-323-326.pdf588,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.