Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20641Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кушнірук, Віктор Степанович | - |
| dc.contributor.author | Kushniruk, Viktor | - |
| dc.contributor.author | Зізда, Н. Є. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-02-18T08:34:03Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-18T08:34:03Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Кушнірук В. С., Зізда Н. Є. Вплив цифровізації на готельно-ресторанний бізнес в умовах воєнного стану. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 323-326. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20641 | - |
| dc.title | Вплив цифровізації на готельно-ресторанний бізнес в умовах воєнного стану | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 4-323-326.pdf | 588,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.