Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorБондарь, Алла Александровна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2017-06-09T06:30:58Z-
dc.date.available2017-06-09T06:30:58Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГігієна тварин та ветсанітарія [Електронний ресурс] : метод. реком. до науково-дослідної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 162 "Біотехнологія та біоінженерія" денної форми навчання / уклад. А. О. Бондар. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 26 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2064-
dc.description.abstractРозвиток науки у вищій школі передбачає підвищення якості підготовки спеціалістів, здатних, у свою чергу, після закінчення навчання самостійно вирішувати серйозні наукові завдання, йти у рівень з передовими ідеями теорії і практики управління народним господарством в умовах ринкової економіки. Тому саме у навчальному закладі важливо прищепити здобувачам вищої освіти смак до наукових досліджень, привчити їх уже на цьому етапі мислити самостійно. Розвиток науки у вищій школі не лише змінює зміст і значення навчальних дисциплін, а й підказує нові форми та методи проведення навчального процесу.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectСанітарно-гігієнічний контрольru
dc.subjectтепловий балансru
dc.subjectрегулювання вентиляціїru
dc.subjectОхолодження повітряru
dc.subjectТваринницькі приміщенняru
dc.subjectрозрахунки теплового балансу.ru
dc.subjectогороджувальні конструкціїru
dc.subjectВизначення тепловтратru
dc.titleГігієна тварин та ветсанітаріяru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hihiyena_tvaryn_ta_vetsanitariya.pdf552,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.