Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20651
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлмашова, В. С.-
dc.contributor.authorАlmashova, V.-
dc.contributor.authorГамаюнова, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorGamayunova, Valentina-
dc.date.accessioned2025-02-18T12:28:07Z-
dc.date.available2025-02-18T12:28:07Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationАлмашова В. С., Гамаюнова В. В. Агроекологічні аспекти окремих прийомів вирощування гороху овочевого на Півдні України. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 2 (40). С. 246-251.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20651-
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень впливу обробки насіння мікроелементами на врожай гороху овочевого. За роки досліджень (2004-2006 рр.) встановлено, що найвищий врожай гороху овочевого 83,0 ц/га отримано за обробки насіння сумішшю бору та молібдену, що перевищує контроль на 30,0%. /In article results of researches of influence of processing of seeds by micro cells on productivity of peas vegetable. From researches 2004-2006 у. It is established (installed), that the top yield of 83,0 centers\ha is received at interaction of a pine forest and molybdenum. In comparison with the control these micro cells raise{increase}a gain of a crop of peas vegetable, on the average for 3 years, on 30,3uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАгроекологічні аспекти окремих прийомів вирощування гороху овочевого на Півдні Україниuk_UA
dc.title.alternativeNfluencing of treatment of seeds by the bacterial fertilizers and microelements on productivity of pea of vegetableuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 2 (40).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2007_40-246-251.pdf239,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.