Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20739Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравчук, Лілія Станіславівна | - |
| dc.contributor.author | Kravchuk, Liliya | - |
| dc.date.accessioned | 2025-02-25T08:16:30Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-25T08:16:30Z | - |
| dc.date.issued | 2007 | - |
| dc.identifier.citation | Кравчук Л.С. Забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції в умовах інтеграції до СОТ. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2007. Вип. 3 (42). Т. 2 : Україна – сільське господарство – СОТ: теорія і практика : міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 26-28 вересня 2007 р.). С. 130-133. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20739 | - |
| dc.description.abstract | Прийнявши економічні умови СОТ, Україна спрямовує аграрну політику у ринково-орієнтоване та ліберальне русло. Формування конкурентних відносин сприяє створенню розвиненого, цивілізованого ринку, що включає сферу виробництва й товарообміну./ Accepting the economic terms of WOT, Ukraine is developing a market- oriented and liberal agrarian policy. Forming competition relations is important for creation a civilized market which includes the sphere of production and commodity exchange. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції в умовах інтеграції до СОТ | uk_UA |
| dc.title.alternative | Competitive agricultural products under сonditions of joining WTO | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2007. - Вип. 3 (42). - Т. 2 : Україна - сільське господарство - СОТ: теорія і практика : матеріали міжнар. наук.-практич. конференції (м. Миколаїв, 26-28 вересня 2007 р.) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| UBlSRAS_2007_42_3_2-130-133.pdf | 294,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.