Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2076
Назва: Мікробіологія
Автори: Кириченко, Віктор Анатолійович
Кириченко, Виктор Анатольевич
Kyrychenko, Viktor
Кот, Стах Петрович
Мельник, Володимир Олександрович
Мельник, Владимир Александрович
Kot, Stah
Melnik, Vladimir
Мельник, Володимир Олександрович
Мельник, Владимир Александрович
Melnik, Vladimir
Ключові слова: мікроорганізми
ветеринарна лабораторія
мікроскопи
сушильні шафи
Морфологія бактерій
кокові форми мікробів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мікробіологія [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ"денної і заочної форм навчання / уклад. С. П. Кот, В. А. Кириченко, В. О. Мельник. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Лабораторні заняття дають можливість студентам набути навички роботи в мікробіологічній лабораторії і більш детально вивчити деякі питання теоретичного курсу. Об’єкти вивчення – мікроорганізми – невидимі неозброєним оком, тому студенти можуть ознайомитися з ними тільки з допомогою мікроскопа. Це відрізняє роботу в лабораторії з мікробіології від деяких інших біологічних дисциплін. В процесі вивчення у студентів формуються певні уявлення про мікроорганізми, про їх роль в природі і в тій галузі господарства, де буде працювати майбутній фахівець. Опанування мікробіологічними навичками, знайомство з властивостями мікробів допоможуть технологу правильно осмислено підійти до використання багатьох позитивних властивостей цих істот на практиці. Усі лабораторні роботи виконуються студентами самостійно, результати роботи фіксуються в зошиті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2076
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohiya.pdf2,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.