Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2083
Назва: | Технологія виробництва продукції тваринництва |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Ol'ha |
Ключові слова: | Сучасний стан тваринництва Розведення великої рогатої худоби тваринницька галузь Динаміка поголів’я худоби та птиці динаміка підвищення продуктивності якість молока Породні особливості |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Патрєва, Л. С. Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. С. Патрєва, О. А. Коваль ; Факультет ТВППТ. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 277 с. |
Короткий огляд (реферат): | У 19 лекціях викладено стислий зміст курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який надає студентам уяву про структуру, обсяг і зміст окремих розділів дисципліни, а також забезпечує краще планування самостійної роботи студентів під час опанування курсом. Розраховано на студентів вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (073 – «Менеджмент»). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2083 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Patryeva_Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_tvarynnytstva.pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.