Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20858Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
| dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
| dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
| dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-20T12:19:46Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-20T12:19:46Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Методологія наукової творчості : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спец. 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : Н. П. Шевчук, О. І. Петрова, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2025. 130 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20858 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Методологія наукової творчості | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Магістр») Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| metodologiya-naukovoyi-tvorchosti-181-magistr-konspekt.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.