Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20874
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурковська, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorBurkovskaia, Anna-
dc.date.accessioned2025-03-28T07:03:01Z-
dc.date.available2025-03-28T07:03:01Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВиробнича практика з менеджменту організацій (аграрних підприємств): планування, організація : методичні рекомендації для проходження виробничої практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент» спеціальності D3 Менеджмент денної та заочної форм навчання / уклад. А. І. Бурковська. Миколаїв : МНАУ, 2025. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20874-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВиробнича практика з менеджменту організацій (аграрних підприємств): планування, організаціяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:D3 (073) Менеджмент (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpmoap-d3-mag-virob-prakt-2025.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.