H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Фізичне вихованняФаріонов, Володимир Миколайович; Farionov, Volodimir
2025Англійська моваМарковська, Антоніна В’ячеславівна; Markowska, Antonina
2025Англійська моваСаламатіна, Ольга Олександрівна; Salamatina, Olga
2025Англійська моваТішечкіна, Катерина Вікторівна; Tishechkina, Kateryna
2025Гігієна тваринБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2025Гігієна тваринБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2025КонярствоОнищенко, Людмила Володимирівна; Onishenko, Ludmila
2025КонярствоОнищенко, Людмила Володимирівна; Onishenko, Ludmila
2025Технологія виробництва продукції свинарстваКалиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9