Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2100
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСметана, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorСметана, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorSmetana, Olexandr-
dc.date.accessioned2017-06-14T08:04:20Z-
dc.date.available2017-06-14T08:04:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСметана О. Ю. Сільськогосподарська біотехнологія [Електронний ресурс] : курс лекцій / О. Ю. Сметана. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 132 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2100-
dc.description.abstractУ курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Сільськогосподарська біотехнологія». Зокрема, надано інформацію щодо ефективності використання біологічних добрив і біотехнологічних препаратів у комплексному захисті рослин, культивування клітин і тканин рослин, а також напрямів і перспектив їх генетичної модифікації. Розглянуті біотехнології у ветеринарній медицині, при відтворенні тварин, а також особливостей їх трансгенезу. Представлені дані щодо біотехнологій виробництва кормових білків, незамінних амінокислот, вітамінних і ферментних препаратів, антибіотиків та пробіотиків. Описані найбільш популярні і ефективні способи біоконверсії відходів сільського господарства. Курс лекцій розрахований на здобувачів вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія».ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectБіологічні добриваru
dc.subjectБіотехнологічні препаратиru
dc.subjectКультивування рослинних клітинru
dc.subjectТрансгенні рослиниru
dc.subjectБіотехнологія відтворення тваринru
dc.subjectВиробництво кормових білківru
dc.subjectБіотехнологія одержання біогазуru
dc.titleСільськогосподарська біотехнологіяru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Silskohospodarska_biotekhnolohiya.pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.