Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21140Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пенчук, Є. Є. | - |
| dc.contributor.author | Іванова, І. Є. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-04-25T07:02:42Z | - |
| dc.date.available | 2025-04-25T07:02:42Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Пенчук Є. Є., Іванова І. Є. Критеріальний метод визначення сортопридатності плодів вишні до виробництва цукатів. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 19-21. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21140 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Критеріальний метод визначення сортопридатності плодів вишні до виробництва цукатів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва-2025 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| spvpzpr-2025-19-21.pdf | 284,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.