Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21155
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Каращук, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-25T10:02:36Z | - |
dc.date.available | 2025-04-25T10:02:36Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Каращук Г. В. Грибні, бактеріальні та фізіологічні хвороби при зберіганні столового буряка та заходи боротьби з ними. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 52-55. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21155 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Грибні, бактеріальні та фізіологічні хвороби при зберіганні столового буряка та заходи боротьби з ними | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
spvpzpr-2025-52-55.pdf | 279,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.