Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮлевич, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorЮлевич, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorUlevich, Olena-
dc.date.accessioned2017-06-15T07:18:05Z-
dc.date.available2017-06-15T07:18:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗагальна біотехнологія [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо розрахунків критеріїв ефективності біотехнологічних процесів для здобувачів вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 162 "Біотехнології та біоінженерія" денної форми навчання / уклад. О. І. Юлевич. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 28 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2117-
dc.description.abstractОпанування методичних рекомендацій дасть змогу майбутнім фахівцям на основі аналізу та узагальнення знань зрозуміти специфіку перебігу біотехнологічних процесів одержання цільових продуктів, обґрунтовувати вибір способів реалізації допоміжних робіт, таких як підготовка поживних середовищ та технологічного обладнання, обирати способи культивування біологічних агентів і об’єднувати теоретичні висновки фундаментальних дисциплін з практичними питаннями біотехнології. Практичні завдання побудовані таким чином, щоб студенти на основі знань про технологічні особливості біотехнологічних процесів мали змогу охарактеризувати біотехнологічне виробництво в цілому та навчитись самостійно вирішувати практичні завдання.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectКультура клітинru
dc.subjectРозмноженняru
dc.subjectТривалість клітинного циклуru
dc.subjectin vitroru
dc.subjectПоверхнева ферментаціяru
dc.subjectпоказники процесу ферментаціїru
dc.subjectрівень біомасиru
dc.titleЗагальна біотехнологіяru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zagalna_biotehnologia.pdf891,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.