Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21210Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.date.accessioned | 2025-04-30T07:59:09Z | - |
| dc.date.available | 2025-04-30T07:59:09Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. 139 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21210 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва-2025 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| spvpzpr-2025.pdf | 1,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.