Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2127
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХоненко, Любов Григорівна-
dc.contributor.authorХоненко, Любовь Григорьевна-
dc.contributor.authorHonenko, Lubov-
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorМаркова, Наталья Валентиновна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.date.accessioned2017-06-16T06:39:26Z-
dc.date.available2017-06-16T06:39:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва рослинних кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр"спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. : Н. В. Маркова, Л. Г. Хоненко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 80 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2127-
dc.description.abstractНавчальна дисципліна «Технологія виробництва рослинних кормів» як складова частина ОПП підготовки бакалаврів спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» вивчає основи сучасних технологій заготівлі кормів, вибір оптимальних варіантів для конкретних природних та господарських умов з метою збільшення виробництва і покращання якості кормів та підвищення ефективності галузей тваринництва. У процесі вивчення навчальної дисципліни здобувачі вищої освіти мають набути знань та навичок з організації раціональних способів заготівлі, зберігання та використання рослинних кормів.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectвикористання рослинних кормівru
dc.subjectзберігання рослинних кормівru
dc.subjectенергозберігальні технології вирощуванняru
dc.subjectтехнології приготування комбікормівru
dc.subjectметодика визначення врожайностіru
dc.subjectзберігання кормівru
dc.subjectоблік кормових запасівru
dc.subjectякість кормівru
dc.titleТехнологія виробництва рослинних кормівru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_roslynnykh_kormiv.pdf3,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.