Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2147
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Ганна В’ячеславівна-
dc.contributor.authorКоваленко, Анна Вячеславовна-
dc.contributor.authorKovalenko, Hanna-
dc.contributor.authorАльбещенко, Олексій Станіславович-
dc.contributor.authorАльбещенко, Алексей Станиславович-
dc.contributor.authorAlbeschenko, Oleksiy-
dc.date.accessioned2017-06-22T12:00:17Z-
dc.date.available2017-06-22T12:00:17Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2147-
dc.descriptionУ конспекті лекцій викладено питання визначення ресурсного потенціалу тваринництва, економіки виробництва тваринницької продукції, теоретичні основи бухгалтерського обліку. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з використання знань з курсу «Економіка і бухгалтерський облік у тваринництві»ru
dc.description.abstractКоваленко Г. В. Економіка і бухгалтерський облік у тваринництві [Електронний ресурс] : курс лекцій / Г. В. Коваленко, О. С. Альбещенко. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 122 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectекономікаru
dc.subjectбухгалтерський облікru
dc.subjectтваринництвоru
dc.subjectресурсний потенціалru
dc.titleЕкономіка і бухгалтерський облік у тваринництвіru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekonomika_bukhhalterskyy_oblik_u_tvarynnytstvi.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.