Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21555
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Банєва, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Baneva, Irina | - |
dc.contributor.author | Піюренко, Ілона Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Piyurenko, Ilona | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-21T11:05:26Z | - |
dc.date.available | 2025-05-21T11:05:26Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Банєва І., Піюренко І. Ризик-менеджмент в організації діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Development Service Industry Management. 2024. Вип. 2. С. 56–64. DOI: https://doi.org/10.31891/dsim-2024-6(9) | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21555 | - |
dc.description.abstract | Стаття спрямована на виявлення ключових аспектів ризик-менеджменту в організації діяльності готельно-ресторанного бізнесу, а також аналізу основних ризиків та їхнього управління в індустрії гостинності в умовах війни. У статті розкрито сутність ризиків та процес управління ними, враховуючи їхню різноманітність та вплив на діяльність підприємства. Особлива увага приділяється етапам формування системи ризик-менеджменту на підприємстві. Проаналізовано ключові аспекти процесу оцінки рівня ризикованості в загальній системі менеджменту та їх актуальність в умовах сучасної політичної та економічної нестабільності. Досліджено наслідки воєнних дій на готельно-ресторанний бізнес, зокрема їхній вплив на кількісні та фінансові показники діяльності підприємств. Також визначено актуальні підходи до реалізації ризик-менеджменту у готельно-ресторанному бізнесі в умовах війни. У такому контексті обґрунтовується важливість запобігання наявним ризикам, пов'язаним з війною та економічною ситуацією в країні, а також вирішення завдань антикризового управління для забезпечення стабільності та успішності підприємства. Підкреслюється значення врахування як зовнішніх, так і внутрішніх чинників управління ризиками у разі виникнення кризи. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | The article is aimed at identifying the key aspects of risk management in the organization of hotel and restaurant business, as well as analyzing the main risks and their management in the hospitality industry in times of war. The article reveals theessence of risks and the process of their management, taking into account their diversity and impact on the enterprise. Particular attention is paid to the stages of forming a risk management system at an enterprise. The article analyzes the key aspects of the risk assessment process in the overall management system and their relevance in the context of current political and economic instability. The article examines the effects of military operations on the hotel and restaurant business, in particular, their impact on the quantitative and financial performance of enterprises. The author also identifies relevant approaches to the implementation of risk management in the hotel and restaurant business in times of war. In this context, the author substantiates the importance of preventing the existing risks associated with the war and the economic situation in the country, as well as solving the tasksof crisis management to ensure the stability and success of the enterprise. The importance of taking into account both external and internal risk management factors in the event of a crisis is emphasized | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | ризик-менеджмент | uk_UA |
dc.subject | управління ризиком | uk_UA |
dc.subject | антикризові заходи | uk_UA |
dc.subject | рівень ризикованості | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна сфера | uk_UA |
dc.subject | risk management | uk_UA |
dc.subject | anti-crisis measures | uk_UA |
dc.subject | risk level | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant industry | uk_UA |
dc.title | Ризик-менеджмент в організації діяльності готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Risk management in the organization of the hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024-34-45.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.