Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21569
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГіль, Л.-
dc.contributor.authorБолодурін, Володимир Вадимович-
dc.date.accessioned2025-05-23T08:03:30Z-
dc.date.available2025-05-23T08:03:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГіль Л., Болодурін В. Оцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістю. Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 13-21.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21569-
dc.description.abstractРозглянуто питання доцільності, актуальності визначення якісних показників насіння ріпаку та сої з огляду на чинну нормативну базу в країні. Досліджено вміст вологи та стан засміченості культур з врахуванням чинних методик їх діагностики в умовах сертифікованих лабораторій обласного центру Миколаєва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectстандартuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectнаінняuk_UA
dc.subjectріпакuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectвологістьuk_UA
dc.subjectзасміченістьuk_UA
dc.titleОцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
випуск 1 (18)_2024.-14-22.pdf424,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.