Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2158
Назва: | Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
Автори: | Галушко, Ірина Анатоліївна Галушко, Ирина Анатолиевна Galushko, Irina |
Ключові слова: | Мікрофлора травного тракту механізми синтезу компонентів молока Хімічний склад молозива Хімічний склад яєць Хімічний склад меду Амінокислотний склад м’яса Стимуляція травлення продуктивність тварин Хімічний склад хутра |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. І. А. Галушко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 227 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дисципліна вивчає фізикохімічні властивості поживних і біологічно активних речовин кормів та кормових добавок, їх вплив на процеси травлення тварин; поглиблює знання з питань онтогенезу молочної залози, вивчення механізму утворення молока, впливу стимуляторів молочної продуктивності на секрецію молока, його якість, біологічні та технологічні властивості; вивчає біологічні основи формування м‘ясної, яєчної, шкіряної, вовнової продуктивності тварин, зокрема структуру та формування продукції, фактори впливу на біосинтез і якість продукції; вивчає теоретичні та практичні питання регулювання та стимуляції медової продуктивності бджіл; вивчає інтер'єрні показники та їх використання для прогнозування продуктивності тварин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2158 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biolohiya_produktyvnosti_silskohospodarskykh_tvaryn.pdf | 2,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.