Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21580
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКучейко, А.-
dc.contributor.authorЯсько, В.-
dc.date.accessioned2025-05-23T08:49:52Z-
dc.date.available2025-05-23T08:49:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКучейко А., Ясько В. Особливості вирощування птиці, як прибутковий власний бізнес. Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 70-74.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21580-
dc.description.abstractПтахівництво – одна з традиційних та найпоширеніших тваринницьких галузей, якими займаються власники присадибних господарств. Молодняк, що продається населенню, відповідає найвищим вимогам до птахів товарних стад спеціалізованих господарств. У практику присадибного птахівництва за допомогою фахівців птахівницьких підприємств та місцевих сільськогосподарських органів запроваджуються елементи інтенсивної технології. Якщо раніше гусей на м'ясо власники присадибних господарств вирощували протягом п'яти-шести місяців, то тепер багато хто їх відгодовує за 60–70 днів живою масою 3,5–4 кг, тобто одержує результати такі ж, як і у спеціалізованих господарствах.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectвласний бізнесuk_UA
dc.subjectприбутокuk_UA
dc.subjectвирощування птиціuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.titleОсобливості вирощування птиці, як прибутковий власний бізнесuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
випуск 1 (18)_2024.-71-75.pdf580,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.