Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21670
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбунова, Каріне Маркарівна-
dc.contributor.authorHorbunova, Karine-
dc.contributor.authorГула, Лариса Вікторівна-
dc.contributor.authorGula, Larysa-
dc.date.accessioned2025-05-30T06:18:43Z-
dc.date.available2025-05-30T06:18:43Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПедагогіка вищої школи : метод. реком. вивчення дисципліни та виконання самост. і практ. робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» спец. 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. К. М. Горбунова, Л. В. Гула. Миколаїв : МНАУ, 2025. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21670-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПедагогіка вищої школиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:A5.037 (015) Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) (ступінь «Магістр»)
Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PEDAGOGIKA VIShOYi ShKOLI 015 magystr samost.pdf577,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.