Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбунова, Каріне Маркарівна-
dc.contributor.authorHorbunova, Karine-
dc.contributor.authorГула, Лариса Вікторівна-
dc.contributor.authorGula, Larysa-
dc.date.accessioned2025-05-30T06:47:27Z-
dc.date.available2025-05-30T06:47:27Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПсихологія особистості : метод. реком. вивчення дисципліни та виконання самост. і практ. робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» спец. 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. К. М. Горбунова, Л. В. Гула. Миколаїв : МНАУ, 2025. 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21673-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПсихологія особистостіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:A5.037 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psihologiya osobistosti 015 bakalavr samost.pdf317,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.