Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2193
Назва: Планування діяльності підприємств
Автори: Банєва, Ірина Олексіївна
Банева, Ирина Алексеевна
Baneva, Irin
Ключові слова: підприємство
Землекористування підприємства
Врожайність культур
Використання продукції
Планування посівних площ
Планування витрат виробництва
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Планування діяльності підприємств [Електронний ресурс] : метод. реком. з курсового проектування для здобувачів ступеня вищої освіти "бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент"денної форми навчання / уклад. І. О. Банєва. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 73 с.
Короткий огляд (реферат): Роботу над курсовим проектом рекомендується розпочати з підбіркиі вивчення спеціальної наукової, навчальної та іншої літератури по темі. При цьому занотовуються окремі положення, приклади, форми таблиць, схеми, цифровий матеріал, тобто все те, що буде використано у ході проектування. Виконаний курсовий проект здається на кафедру для перевірки у визначений згідно навчального плану термін. Після перевірки та при наявності позитивної рецензії курсовий проект захищається перед спеціально створеною комісією. При захисті курсового проекту студент робить коротке повідомлення (на 7…8 хвилин) по змісту роботи, пояснює зауваження викладача, відповідає на поставлені питання. У повідомленні формулюється ціль курсового проекту, подається коротка організаційно- економічна характеристика підприємства та галузі, розкриваються основні резерви і заходи, спрямовані на забезпечення їх успішного розвитку, приводяться планові показники, висновки та пропозиції. Курсовий проект повинен відповідати програмним вимогам, розкривати тему, бути оформленим згідно з існуючими вимогами. Рукопис проекту, крім текстового матеріалу, повинен включати титульний аркуш (додаток А); зміст, в якому вказуються всі розділи і підрозділи, що є в роботі з посиланням на сторінки; ілюстрації; посилання на використані джерела і цитати; список використаних джерел, оформлений у відповідності з встановленими вимогами; додатки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2193
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Planuvannya_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf712,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.