Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21973Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Присташ, Світлана Федорівна | - |
| dc.contributor.author | Pristash, Svitlana | - |
| dc.date.accessioned | 2025-06-23T12:52:26Z | - |
| dc.date.available | 2025-06-23T12:52:26Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Аналітична хімія. Якісний аналіз : метод. реком. для виконання лабор. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спец. 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. Ф. Присташ. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21973 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Аналітична хімія. Якісний аналіз | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Analitichna himiya yakisnij analiz 181.pdf | 630,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.