Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21974
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПристаш, Світлана Федорівна-
dc.contributor.authorPristash, Svitlana-
dc.date.accessioned2025-06-23T12:58:39Z-
dc.date.available2025-06-23T12:58:39Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationАналітична хімія. Кількісний аналіз : метод. реком. для виконання лабор. робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спец. 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. Ф. Присташ. Миколаїв : МНАУ, 2025. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21974-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleАналітична хімія. Кількісний аналізuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analitichna himiya kilkisnij analiz 181.pdf902,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.