Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2202
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалімов, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorГалимов, Сергей Николаевич-
dc.contributor.authorGalimov, Sergei-
dc.date.accessioned2017-08-10T07:49:17Z-
dc.date.available2017-08-10T07:49:17Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 44 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2202-
dc.description.abstractМед, квітковий пилок не тільки дієтичні , але і лікувальні продукти, тому особливу увагу слід уділяти їх якості. У продажу багато фальсифікованої продукції, тому кожний спеціаліст повинен знати методи визначення якості продукції. Для одержання продукції бджільництва потрібні сильні сім’ї протягом весняно - літнього сезону і повного зберігання взимку. Студент повинен володіти знанням з нарощування сильних сімей і способами комплектування гнізд для успішної зимівлі. Вивчення бджільництва у вузах дає можливість спеціалістам надавати допомогу бджолярам по догляду, поліпшенню якості, розмноження бджолиних сімей. Тим самим підвищується продуктивність сімей, рентабельність пасік і забезпечується зниження собівартості продукції бджільництва.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectБіологія бджолиної сім’їru
dc.subjectрозвиток бджолиних матокru
dc.subjectотримання плідних бджолиних матокru
dc.subjectпланування на пасиціru
dc.subjectОрганізація пасікиru
dc.subjectскладання кормового балансуru
dc.subjectзберігання медуru
dc.subjectвизначення якості воскуru
dc.subjectХвороби бджілru
dc.titleТехнологія виробництва продукції бджільництваru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_bdzhilnytstva.pdf677,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.