Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2202
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Галімов, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Галимов, Сергей Николаевич | - |
dc.contributor.author | Galimov, Sergei | - |
dc.date.accessioned | 2017-08-10T07:49:17Z | - |
dc.date.available | 2017-08-10T07:49:17Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 44 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2202 | - |
dc.description.abstract | Мед, квітковий пилок не тільки дієтичні , але і лікувальні продукти, тому особливу увагу слід уділяти їх якості. У продажу багато фальсифікованої продукції, тому кожний спеціаліст повинен знати методи визначення якості продукції. Для одержання продукції бджільництва потрібні сильні сім’ї протягом весняно - літнього сезону і повного зберігання взимку. Студент повинен володіти знанням з нарощування сильних сімей і способами комплектування гнізд для успішної зимівлі. Вивчення бджільництва у вузах дає можливість спеціалістам надавати допомогу бджолярам по догляду, поліпшенню якості, розмноження бджолиних сімей. Тим самим підвищується продуктивність сімей, рентабельність пасік і забезпечується зниження собівартості продукції бджільництва. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | Біологія бджолиної сім’ї | ru |
dc.subject | розвиток бджолиних маток | ru |
dc.subject | отримання плідних бджолиних маток | ru |
dc.subject | планування на пасиці | ru |
dc.subject | Організація пасіки | ru |
dc.subject | складання кормового балансу | ru |
dc.subject | зберігання меду | ru |
dc.subject | визначення якості воску | ru |
dc.subject | Хвороби бджіл | ru |
dc.title | Технологія виробництва продукції бджільництва | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_bdzhilnytstva.pdf | 677,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.