Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22115
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолодурін, Володимир Вадимович-
dc.contributor.authorТимофіїв, Михайло Михайлович-
dc.contributor.authorОлійниченко, Тетяна Віталіївна-
dc.date.accessioned2025-09-03T06:44:07Z-
dc.date.available2025-09-03T06:44:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСертифікація, стандартизація продукції біологічного походження : методичні рекомендації для виконання практичних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП “Інформаційно-вимірювальні технології” спеціальності 175 - “Інформаційно-вимірювальні технології” та 212 - “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” денної форми навчання / уклад. В. В. Болодурін, М. М. Тимофіїв, Т. В. Олійниченко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 133 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22115-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСертифікація та стандартизація продукції біологічного походженняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sspbp-175-212-mag-prakt-2024.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.