Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22115
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болодурін, Володимир Вадимович | - |
dc.contributor.author | Тимофіїв, Михайло Михайлович | - |
dc.contributor.author | Олійниченко, Тетяна Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-03T06:44:07Z | - |
dc.date.available | 2025-09-03T06:44:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сертифікація, стандартизація продукції біологічного походження : методичні рекомендації для виконання практичних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП “Інформаційно-вимірювальні технології” спеціальності 175 - “Інформаційно-вимірювальні технології” та 212 - “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза” денної форми навчання / уклад. В. В. Болодурін, М. М. Тимофіїв, Т. В. Олійниченко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 133 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22115 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Сертифікація та стандартизація продукції біологічного походження | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sspbp-175-212-mag-prakt-2024.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.