Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22163
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.date.accessioned2025-09-11T09:57:29Z-
dc.date.available2025-09-11T09:57:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationПавлюк С. І. Стала гастрономія як майбутній тренд в світі. Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах євроінтеграційних та військових викликів : збірник матеріалів ІІІ-ій міжнар. наук.-практ. форуму, 23–24 квітня 2025 року, м. Львів. Львів : Камула, 2025. С. 268-272.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22163-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСтала гастрономія як майбутній тренд в світіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник_1-268-272.pdf448,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.