Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22163Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Павлюк, Світлана Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Pavliuk, Svitlana | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-11T09:57:29Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-11T09:57:29Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Павлюк С. І. Стала гастрономія як майбутній тренд в світі. Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах євроінтеграційних та військових викликів : збірник матеріалів ІІІ-ій міжнар. наук.-практ. форуму, 23–24 квітня 2025 року, м. Львів. Львів : Камула, 2025. С. 268-272. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22163 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Стала гастрономія як майбутній тренд в світі | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| збірник_1-268-272.pdf | 448,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.