Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22248
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панфілова, Антоніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Panfilova, Antonina | - |
dc.contributor.author | Воронкова, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Voronkova, Hanna | - |
dc.contributor.author | Кувшинова, Анна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Kuvshinova, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-22T08:05:37Z | - |
dc.date.available | 2025-09-22T08:05:37Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Panfilova A., Voronkova H., Kuvshynova A. Use of stubble’s biodestructor for soil fertility improvement and environment protection. Litteris Et Artibus : 9th International Youth Science Forum (Lviv, Ukraine, November 21-23-TH, 2019). Lviv, 2019. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22248 | - |
dc.description.abstract | The article presents the results of researches on the effect of treatment of crop residues ofspring barley and peas by stubble Biodestructor (PE "BTU-center", Ukraine) on the content ofnutrients in the soil and microbiological soil activity. The conducted work allowed to assess the impactof the biopreparation on soil fertility and environmental protection. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | stubble biodestructor | uk_UA |
dc.subject | crop residues of peas and spring barley | uk_UA |
dc.subject | the content of nutrients in thesoil | uk_UA |
dc.subject | microbiological soil activity | uk_UA |
dc.title | Use of stubble’s biodestructor for soil fertility improvement and environment protection | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
lea-2019-panfilovaantonina.pdf | 42,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.