Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22265
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.contributor.authorІваненко, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorIvanenko, Valeria-
dc.date.accessioned2025-09-23T09:40:13Z-
dc.date.available2025-09-23T09:40:13Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОхорона праці в кваліфікаційних роботах : методичні рекомендації до підготовки, написання розділу «Охорона праці» кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання / уклад. В. М. Курепін, В. С. Іваненко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 47 с.-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22265-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОхорона праці в кваліфікаційних роботахuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kurepin-op-181-bak-opp-2025.pdf759,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.