Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22553
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГамандій, В. Л.-
dc.contributor.authorВареник, Б. Ф.-
dc.contributor.authorДомарацький, Євгеній Олександрович-
dc.contributor.authorDomaratskiy, Yevhenii-
dc.contributor.authorМанушкіна, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorManushkina, Tetyana-
dc.contributor.authorМолодченкова, О. О.-
dc.contributor.authorСолоденко, А. Є.-
dc.date.accessioned2025-11-07T12:17:51Z-
dc.date.available2025-11-07T12:17:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМетодологія селекції та особливості технології вирощування сортів і гібридів соргових культур фуражного, харчового та біоенергетичного використання : науково-методичні рекомендації / В. Л. Гамандій, Б. Ф. Вареник, Є. О. Домарацький, Т. М. Манушкіна, О. О. Молодченкова, А. Є. Солоденко. Одеса : Астропринт, 2025. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22553-
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях викладено біологічні особливості та комплекс агротехнологічних заходів, пов’язаних із вирощуванням соргових культур. Розроблено методологію удосконалення методів селекції щодо створення сортів і гібридів соргових культур фуражного, харчового та біоенергетичного використання. Надано опис сортів та гібридів соргових культур селекції СГІ-НЦНС. Методичні рекомендації розраховані на науковців установ Національної академії аграрних наук, керівників та спеціалістів насіннєвих компаній та інших сільськогосподарських підприємств різних форм власності.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетодологія селекції та особливості технології вирощування сортів і гібридів соргових культур фуражного, харчового та біоенергетичного використанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sorho_merged.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.