Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22639
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮлевич, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorUlevich, Olena-
dc.date.accessioned2025-11-27T07:12:50Z-
dc.date.available2025-11-27T07:12:50Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЮлевич О.І. Застосування пробіотиків у бджільництві. Інноваційні аспекти та перспективи розвитку технології виробництва і переробки продукції тваринництва : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 24-25 жовтня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 39-42.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22639-
dc.description.abstractПроаналізовано дані вітчизняної і світової літератури з дослідження мікробіоти бджіл, її впливу на здоров’я організму господаря. Розглянуто вплив навколишнього середовища на симбіотичну мікробіоту медоносних бджіл. Наведено перелік захворювань, які інфікують кишковий тракт медоносних бджіл та шляхи їх подолання. Показано, що ферментативне перетворення сахарози через мікробний метаболізм, має додаткові переваги для здоров’я бджіл./The data of domestic and world literature on the study of bee microbiota and its impact on the health of the host organism are analyzed. The impact of the environment on the symbiotic microbiota of honey bees is considered. A list of diseases affecting the intestinal tract of honey bees and methods for overcoming them is provided. It is shown that the enzymatic conversion of sucrose through microbial metabolism has additional benefits for the health of bees.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбджолиuk_UA
dc.subjectпробіотикиuk_UA
dc.subjectбактеріальніuk_UA
dc.subjectгрибковіuk_UA
dc.subjectвірусні захворюванняuk_UA
dc.subjectмолочнокислі бактеріїuk_UA
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectbeesuk_UA
dc.subjectbacterialuk_UA
dc.subjectfungaluk_UA
dc.subjectviral diseasesuk_UA
dc.subjectlactic acid bacteriauk_UA
dc.subjectyeastuk_UA
dc.titleЗастосування пробіотиків у бджільництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти та перспективи розвитку технології виробництва і переробки продукції тваринництва - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_24_10_2025-39-42.pdf373,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.