Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22682
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрубань, Василь Анатолійович-
dc.contributor.authorHruban', Vasyl'-
dc.date.accessioned2025-12-01T07:40:42Z-
dc.date.available2025-12-01T07:40:42Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationНовітні механізовані технології : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. А. Грубань. Миколаїв : МНАУ, 2025. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22682-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleНовітні механізовані технологіїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:A5.037 (015) Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nmt-015-dfn-prakt-2025.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.