Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22682Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Грубань, Василь Анатолійович | - |
| dc.contributor.author | Hruban', Vasyl' | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-01T07:40:42Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-01T07:40:42Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Новітні механізовані технології : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. А. Грубань. Миколаїв : МНАУ, 2025. 28 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22682 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Новітні механізовані технології | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | A5.037 (015) Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| nmt-015-dfn-prakt-2025.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.