Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2291
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Кот, Стах Петрович | - |
dc.contributor.author | Kot, Stah | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Віктор Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Виктор Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Kyrychenko, Viktor | - |
dc.contributor.author | Мельник, Володимир Олександрович | - |
dc.contributor.author | Мельник, Владимир Александрович | - |
dc.contributor.author | Melnik, Vladimir | - |
dc.date.accessioned | 2017-08-30T10:10:02Z | - |
dc.date.available | 2017-08-30T10:10:02Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2291 | - |
dc.description | Мікробіологія – наука про дивовижний світ найдрібніших, невидимих неозброєним оком живих істот – мікроорганізмів, або мікробів. Вона досліджує значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами. | ru |
dc.description.abstract | Кот, С. П. Мікробіологія [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТСБ" денної і заочної форм навчання / С. П. Кот, В. А. Кириченко, В. О. Мельник. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 296 с. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | мікробіологія | ru |
dc.subject | шкідливі мікроби | ru |
dc.subject | мікроорганізми | ru |
dc.subject | історія розвитку | ru |
dc.title | Мікробіологія | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mikrobiologiy_Kot.pdf | 961,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.