Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23090
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогданов, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorBogdanov, Sergey-
dc.date.accessioned2025-12-17T08:37:08Z-
dc.date.available2025-12-17T08:37:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВища математика : контрольні завдання та методичні рекомендації для виконання самостійної роботи здобувачами першого (бакалавр) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності G 13 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І. Богданов. Миколаїв : МНАУ, 2025. 155 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23090-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВища математикаuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vm-g13-bak-k-z-sam-2025.pdf2,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.