Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23090Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Богданов, Сергій Іванович | - |
| dc.contributor.author | Bogdanov, Sergey | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-17T08:37:08Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-17T08:37:08Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Вища математика : контрольні завдання та методичні рекомендації для виконання самостійної роботи здобувачами першого (бакалавр) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності G 13 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І. Богданов. Миколаїв : МНАУ, 2025. 155 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23090 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Вища математика | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| vm-g13-bak-k-z-sam-2025.pdf | 2,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.