Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23163Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сухорукова, Анна Леонідівна | - |
| dc.contributor.author | Sukhorukova, Anna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-18T12:27:05Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-18T12:27:05Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Управління персоналом : метод. реком. до виконання практ. занять та самост. роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. А. Л. Сухорукова. Миколаїв : МНАУ, 2025. 39 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23163 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Управління персоналом | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| upravlinnya-personalom-241-prakt-samost.pdf | 364,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.