Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23163
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСухорукова, Анна Леонідівна-
dc.contributor.authorSukhorukova, Anna-
dc.date.accessioned2025-12-18T12:27:05Z-
dc.date.available2025-12-18T12:27:05Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationУправління персоналом : метод. реком. до виконання практ. занять та самост. роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Готельно-ресторанна справа", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. А. Л. Сухорукова. Миколаїв : МНАУ, 2025. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23163-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУправління персоналомuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
upravlinnya-personalom-241-prakt-samost.pdf364,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.