Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23289
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗізда, Н. Є.-
dc.contributor.authorКучмійова, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorKuchmiiova, Tetiana-
dc.date.accessioned2025-12-24T12:01:14Z-
dc.date.available2025-12-24T12:01:14Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЗізда Н. Є., Кучмійова Т. C. Хмарні ресторани як новий формат гастрономічного сервісу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку сфери гостинності, туризму та рекреації: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2025 р. : колектив авторів ; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. С. 50-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23289-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleХмарні ресторани як новий формат гастрономічного сервісуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
50-52.pdf443,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.