Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23290
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, А. В.-
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.date.accessioned2025-12-24T12:05:15Z-
dc.date.available2025-12-24T12:05:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКовальова А. В., Кушнірук В. С. Готельно-ресторанний бізнес в умовах війни: проблеми та адаптація до них. Актуальні проблеми та перспективи розвитку сфери гостинності, туризму та рекреації: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2025 р. : колектив авторів ; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. С. 65-68.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23290-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleГотельно-ресторанний бізнес в умовах війни: проблеми та адаптація до нихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
65-68.pdf583,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.